Hirdetés

Főoldal » Inspiráció » "A semmiből jöttem" - Jason Statham

"A semmiből jöttem" - Jason Statham

2015. December 08. 16:59

Nem csak Epres Attila kiváló magyarhangja által vált népszerű karakterré itthon is, a maszkulin jegyek újra köztudatba emelésében is nagy szerepe van, mindezt a filmes kultúra által. Jason élete a sikertörténetek egyike, ma Hollywood legkeresettebb színészei közt tartják számon.

Kép: Motiválódok / www.motivalodok.hu /

Érdekes hatást gyakarolt Jason Statham az akkor divatos "mozikarakterekre", amikor megérkezett a filmiparba. Habár a modell szakmából csöppent a filmes világba, mégis a mindennapok átlagos férfi-karakterét és annak jellemző maszkulin jegyeit prezentálja a nagyközönség felé, s pont ettől vált nem csak a nők egyik kedvelt színészévé, hanem a férfiasság egyik hirdetőjévé is.

A történet azonban így hamar kifulladt volna, ha Jason nem hozza magával múltjából a különféle sportokban szerzett tapasztalatait. Műugróként versenyzett brit színékben, s a mai harcművészként való elismeréséhez is jó alapokat fektetett le - éppen ezért szívesen dolgoznak vele a hollywoodi producerek is.

Habár a mozivásznon gyakran vér tapad a kezéhez, akcióhősként mégis szinte kivétel nélkül pozitív jelenség, aki a nemes ügy érdekében harcol. Első filmes szerepét Guy Ritchie-nek köszönheti A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacsőben.

Szerző: Gy.Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.