Hirdetés

Főoldal » Inspiráció » Karakterek, akiket nem lehet "kinőni" - Bud Spencer és Terence Hill

Karakterek, akiket nem lehet "kinőni" - Bud Spencer és Terence Hill

2015. November 06. 17:48

A filmekben egy elválaszthatatlan páros, a valóságban két világsztár, példamutató élettel. Hogy lehet az, hogy folyton előveszik a filmjeiket, miközben ma a 3D-s szuperhősös mozik adják a közvélemény döntő vezérfonalát? Azért, mert erősök az általuk alakított sztorik, s nem csak humorban azok, még okosak is a történetek.

Kép: Motiválódok / www.motivalodok.hu /

Adott két színész, két "ég és föld" típusú karakter. Ennyi elég is lenne a sikerhez? Aligha! Bud Spencer és Terence Hill a remek színészi alakításokon túl a személyes műveltségről is ismert. Bud Spencer kifejezetten sokat foglalkozik a filozófiával, könyveket ír, az élet dolgain gondolkodik. Egy sikerprojekthez elengedhetetlen a velős háttértartalom - a filmek meg vannak töltve tanító szándékkal.

Hiszen!

Sokszor mondták el interjúkban, hogy a pofonosztogatás mechanizmusa akkor működik jól, ha a filmekben nincs vér, a szereplők pedig természetesen nem halnak meg. Mi több? Sorban állnak a maflásokért, ami aztán vég nélküli szórakoztatást von maga után a nézőkben.

És a tanító szándék...

Adakozz, főleg ha van miből! És persze soha ne fogadj! (És megint dühbe jövünk) A család mindennél fontosabb! (Bunyó Karácsonyig) A testvérek mindig összetartanak, és megbocsátanak. (Az ördög jobb és bal keze 1.-2.) Védd a gyengébbet! (Kincs, ami nincs)

Bud Spencer különösen kedveli hazánkat, többször hangot adott személyes élményeinek, amelyek Magyarországhoz fűzik.

Szerző: Gy.Zsolt  

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.