Hirdetés

Főoldal » Kultúra » A 46. Debreceni Virágkarnevált ünnepelhetjük augusztus 20-án

A 46. Debreceni Virágkarnevált ünnepelhetjük augusztus 20-án

2015. Augusztus 02. 19:43

A Virágkarnevál hivatalos honlapján lehet érdeklődni a jegyárakról, illetve a Karneváléj nyújtotta lehetőségekről, programokról. A virágkocsi-paradé mellett mintegy 2000 fellépő szórakoztatja majd az embereket.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Björn Láczay / Illusztráció 

2015. augusztus 20-án 19.30-tól ismét virágba borul a Nagyerdei Stadion, a 46. Debreceni Virágkarnevál idén is impozáns gálaműsorral zárul a délelőtti virágkocsi felvonulás és a délutáni folklórbemutatókat követően - olvasható a www.debreceniviragkarneval.hu oldalán.

A virágkocsi-parádé mellett megközelítőleg 2000 fellépő - külföldi és hazai táncos közreműködésével, az Új Lovas Színház művészei és sztárfellépők töltik meg a teljes játékteret. Fellép többek között "A DAL" idei nyertese Boggie, illetve Debrecen kedvenc mesemondója, Berecz András. A látványos, két óra időtartamú gálaműsort a nemzetközi pop-élet közkedvelt előadója, Dr. Alban 20 perces koncertje zárja.

A Virágkarnevál minden évben meghatározó esemény, hazai és nemzetközi fronton egyaránt. Számos külföldi látogatja meg a programsorozatot, így a turizmus szempontjából is jelentős az esemény.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.