Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » „A kreativitásé a főszerep” – Ezt vedd fel! női divatblog

„A kreativitásé a főszerep” – Ezt vedd fel! női divatblog

2015. December 01. 15:25

Találó a címe a Dr. Keisz Nikolett által indított női divatblognak – az oldal a mindennapi öltözködéshez ad ötleteket, inspirálhat egy-egy új formaterv bemutatásával. A tartalom az időjáráshoz is igazodik, rendszerint a következő napra várható viszonyokhoz képest szolgál tippekkel, ötletekkel a stílusos-, ugyanakkor praktikus viselethez. Nikolettel a minden nap frissülő blog koncepciójáról, illetve a háttérmunkákról beszélgettünk.

Fotó: Ezt vedd fel! blog / Dr. Keisz Nikolett /

Ízléses, letisztult design fogadja az olvasót az oldalon, s a koncepció is világos – divat-inspirációról beszélhetünk. Mi motiválta a blog indításakor?

 

Fontos volt, hogy az oldal visszafogott és finom eleganciát sugározzon, így adjon szép hátteret a különböző színű és stílusú kollekcióknak. Nagyon szeretem a ruhákat, korábban is sokszor töltöttem az időmet különböző szettek összeállításával, de csak mostanra érett meg a gondolat, hogy esetleg másoknak is megmutassam őket.

 

Milyen célközönséghez szól a blog? Megragadható kor szerint, vagy fiatalok és idősebbek egyaránt ötletet nyerhetnek az oldalon?

 

Leginkább a 18 és 45 év közötti nőknek szeretnék ötletet adni az öltözködéshez, de természetesen vannak olyan szettek is, amelyeket ennél fiatalabbak vagy akár idősebbek is nyugodtan viselhetnek.

 

Minden napra ajánl egy szettet! Milyen gondolatmenet mentén mutatja be a különféle viseleteket?

 

Igen, az oldalt napi szinten szerkesztem. Mindig a másnapi időjárás-előrejelzésnek megfelelően állítom össze az öltözéket. A célom, hogy ötletet adjak ahhoz, hogy bárki a saját ruhatárában megtalálja azt, amit szívesen viselne. Lehet, hogy csak egy ruhadarab lesz az, ami felkelti az olvasó érdeklődését, vagy csak egy saját kiegészítője jut eszébe róla, de az is lehet, hogy az összeállítás hangulata fogja segíteni a ruhája kiválasztását.

 Fotó: Ezt vedd fel! blog

Magyar márkák is megjelennek az oldalon vagy inkább a külföldi irányvonal dominál?

 

Jelenleg leginkább a külföldön kapható ruhák és kiegészítők közül válogatok, de nagyon örülnék, ha a Magyarországon forgalomba hozott, illetve a magyar tervezők által készített öltözékeket mutathatnám be.

 

Férjével, Dr. Krausz Miklóssal a Net-jog jogi iroda vezetésével foglalkozik. Mennyi ideje marad, illetve mennyi időt vesz igénybe a blog napi szinten?

 

A jogi tevékenység nagyon komoly és felelősségteljes feladat. A szigorú jogi rendelkezések között eligazodni: a munkám. Emellett szükséges a kikapcsolódás, egy másik területtel való foglalkozás, ami számomra a divatot jelenti, ahol a kreativitásé a főszerep.

Naponta körülbelül egy órát töltök a szett összeállításával. De a divat alakulásának figyelemmel kísérése természetesen ennél sokkal többet jelent. Folyamatosan figyelem a külföldi és a hazai tervezők legújabb kollekcióit és az aktuális trendeket.

 

Népszerű vállalkozási forma ma a webshop. Nem tervezi saját online bolttal kombinálni az oldalt, hogy az érdeklődők közvetlenül is vásárolhassanak a szimpatikus darabokból?

 

Saját webshop indítását nem tervezem, de szívesen jeleníteném meg hazai vagy akár külföldi tervezők ruháit, amit esetleg az adott márka oldalára irányítva azonnal meg lehetne vásárolni. Leginkább egyfajta közvetítőként jelenne meg az Ezt vedd fel!

 Fotó: Ezt vedd fel! blog

Milyen visszajelzéseket kapott eddig az oldallal kapcsolatban?

 

Az oldal lassan három hónapja működik, bevallom ez idő alatt a népszerűsítésre még kevés időt fordítottam, inkább a tartalom feltöltése volt a fő feladatom. Akik eddig látták, mind pozitív visszajelzéseket adtak, ami nagyon inspiráló számomra.

  

Milyen tervei vannak a bloggal a jövőt tekintve? Esetleg gondolkodik még a bővítésében is?

 

Igen, nagyon sok ötletem van még, hogyan lehetne még több tartalommal bővíteni az oldalt. Terveim között szerepel egy rovat indítása a közeljövőben, amely a másik kedvenc témámmal a lakberendezéssel foglalkozna. De a fő irányvonal továbbra is a divaté marad.

Szerző: Gyeszát Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.