Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Egy új megoldás a tömött pénztárcák ellen

Egy új megoldás a tömött pénztárcák ellen

2015. Március 02. 12:12

Tény, az emberek többsége a tárcájában hordja az "életét", viszont egy tömött pénztárca látványa megosztja az emberek véleményét. Némelyek szerint kifejezetten jól mutat, ha egy tárca hitelkártyáktól, s egyéb személyes papíroktól, pénztől duzzad. Mások szögesen ellene vannak, s szeretik a legkisebb helyen, rendszerezve tartani ezen dolgaikat. A Wocket okostárca ezt a problémát hivatott megoldani stílszerűen, rendszert adva a mindennapok ezen szegmensének.

Fotó: Flickr / Creative Commons / 

Pénzünkért cserébe egy olyan érintőkijelzővel felszerelt konzolt kapunk, melybe az úgynevezett Wocket kártyát illeszthetjük. Mérete egy közepes nagyságú pénztárcáéval megegyezik, kényelmesen hordható.

Miért jó, kinek jó? Rendszert ad a hitelkártyák, s egyéb használatunkban lévő kártyák tömkelegének kategóriák szerint, tárolja a különböző kódokat, s mindezt hatékony biztonsággal, védelemmel teszi. A rendszer feloldható a hagyományos PIN kód használatával, de hangvezérlésre is beállítható, ily módon az elrejteni kívánt személyes adatokhoz aligha férhet hozzá idegen kéz.

"Minden tekintetben egyedülálló" - írja a gyártó oldala. A rendszer használatával jelentősen felgyorsulnak a különböző fizetési folyamatok, legyen az személyes vásárlás, vagy online tranzakció, pénzfelvétel egy automatából. Az innovatív ötlet mellett szól még az okostárca igényes megjelenése, letisztult formavilága, különböző színekben. 

Forrás: NXT-ID Inc.

A Wocket a 2015-ös CES-en (Consumer Electronics Show) is sikerrel bemutatkozott, ami meghatározó esemény az elektronikai fejlesztések megjelenésekor. 

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.