Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Egy újabb magyar toll, amivel berobbannak a köztudatba

Egy újabb magyar toll, amivel berobbannak a köztudatba

2015. Május 16. 11:47

Ha hamar elfárad a keze írás közben, akkor megvan már a megoldás. És a balkezeseknek sem kell többet figyelniük arra, hogy ne maszatolják el a saját írásukat. A magyar fejlesztők írják ezzel a tollal a saját sikertörténetüket.

Fotó: www.uotoll.hu 

A toll ötlete egy iskolai projektként indult, és abból fejlődött ki a találmány, és sokak problémáját illeti. Hiszen a balkezes kisdiákoknak, nem elég az írást megtanulniuk, még sok más dologra is figyelniük kell, hogy a tanáraik elégedettek legyenek velük.

Az UO toll titka abban rejlik, hogy az ujjak és a kéz pozícionálásval fejti ki fejlesztő hatását. A speciálisan kialakított alátámasztásnak köszönhetően lehetetlenné válik a helytelen ceruzafogás. Ezzel a problémával nem csak az iskolásoknál, hanem még felnőtteknél is találkozhatunk.

Egyaránt bal- és jobbkezeseknek is nyugodtan ajánlják a fejlesztők, a biztos fogással könnyebb a betűk formálása, a remegő kéz esetén a kéz súlyával csillapítja a rezgő mozgást. Tartós használatra készült, újratölthető.

A kialakítása jól illeszkedik a kéz anatómiájához, ezzel segíti a kéz izmainak a mozgását. Terápiákban résztvevőknek is hasznos lehet a használata, akik izomsorvadásban szenvednek, illetve akiknek megsérült a központi idegrendszerük mozgásközpontja.

Fotó: www.uotoll.hu 

Ez az íróeszköz nem a kezdeti kényelemre épít, lehet az elején nehezen megy majd vele az írás, viszont hosszútávon megkönnyíti azt. Három különböző méretben kapható, az eltérő kézméretek miatt. Jelenleg 11 színből áll a kínálat, s 1750 forint a termék ára webshopban.

Szerző: Dohoczki Máté

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.