Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Elárverezik a WWF Magyarország óriás plüsspandáját

Elárverezik a WWF Magyarország óriás plüsspandáját

2016. Október 04. 19:59

Kedden kezdődik az a nyilvános licit, melynek során a WWF Magyarország kabalájaként hírnevet szerzett óriási plüsspanda "keresi új munkahelyét". A legtöbbet kínáló iroda vagy magánszemély viheti haza a több éves reprezentációs tapasztalattal rendelkező, egy köbméternyi puhaságot. A befolyt összeg a 25 éves WWF Magyarország Alapítvány természetvédelmi munkáját segíti majd – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

Az idén fennállásának 25. évét ünneplő WWF Magyarország ma indította útjára azt a közösségi licitet, melynek során a szervezet egyik leghíresebb "munkatársa", az óriás plüsspanda keresi új pozícióját. "Az elmúlt években rendületlenül kivette a részét a természetvédelmi munkából, elsősorban a rendezvényeken állt helyt, és segített a szemléletformálásban. A mozgalmas együtt töltött évek után, most egy békésebb, nyugalmasabb környezetre vágyik" - áll a hirdetés szövegében. A \"kolléga\" értékei között a minősített gyerekmágnes funkció, a teljes munkaidős szívmelengetés, illetve a több nyelven történő érzelmi kitörések professzionális befogadása is megjelenik.

"A WWF Magyarország helyszíni megjelenéseinek elmaradhatatlan szereplője volt az elmúlt években a hatalmas plüsspanda, amely végigkísérte az erdők védelmével, a vizek védelmével, az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel és a környezeti neveléssel kapcsolatos munkánkat. Minden eseményünkre elsőként érkezett, kiváló munkabírással és végtelen türelemmel bánt a hozzá bújó, őt szeretgető gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, arról nem is beszélve, hogy a WWF irodájában, a pandaházban is mindig ő maradt bent a legtovább" - foglalta össze a "kolléga" érdemeit Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Hozzátette: "Várjuk mindazokat a vállalatokat és magánszemélyeket, akik úgy gondolják, hogy a 25 éves WWF Magyarország természetvédelmi munkájának támogatásáért cserébe elfogadják szervezetünk hatalmas és szerethető embléma állatát."

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.