Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » "Ha fagyival venné fel a kesztyűt a meleg ellen" - ma féláron megteheti

"Ha fagyival venné fel a kesztyűt a meleg ellen" - ma féláron megteheti

2015. Május 08. 14:23

Mint ahogy azt korábban is megírtuk, május 8. a magyar kézműves fagylalt napja. Sok ezren csatlakoztak a különféle közösségi eseményekhez a mai nap tiszteletére, s 468 fagylaltozó várja országszerte féláron a fagyira vágyókat. 

Fotó: Flickr / Creative Commons / Neil Conway

A jó idő stílszerűen tartja magát a magyar kézműves fagylalt napján, a melegben jól esik a hűs édesség. Hivatalos facebook oldalt hoztak létre annak érdekében, hogy aki a jövő évi a fagyi napjáról is informálódni szeretne, az meg is tehesse hivatalos forrásból. Érdemes "tetszik" gombot tenni az oldalra, hiszen jövőre várhatóan még több fagylaltozó csatlakozik majd az országos kezdeményezéshez - derül ki a Kultúraonline felhívásából. A 468 fagylaltozó listájáról szintén a Kultúraonline által közzétett forrásból lehet informálódni, amelyet ABC rendben jelentettek meg a könnyebb eligazodás érdekében. Görgessen városa kezdőbetűjéhez, s máris kiderül, mely fagyizók várják Önt is kedvezményes árakkal. 

Az is kiderült, hogy miért van némelyik fagyizó mellett egy intézmény neve is. A jótékonysági akció részeként a feltüntetett intézményt ingyen fagyival ajándékozzák meg. 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.