Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Ilyen olcsón még sosem vehettünk laptopot

Ilyen olcsón még sosem vehettünk laptopot

2015. Április 15. 11:02

Alacsony súlyt, gyorsaságot, megbízhatóságot és mindezek mellett egész napos működést biztosít a Google újgenerációs Chromebook-ja. Mindezt csak negyvenezer forintért.

Fotó: Haier.com

A Chromebook neve a mai napra összeforrt az olcsó és elfogadható teljesítményt nyújtó rendszerekkel. Nem csúcsteljesítményű gépekről van szó, de az általános napi használatnak bőven megfelel a tudásuk, böngészéshez, irodai programok kezeléséhez. És nyolc másodperces rendszerindítással is kuriózumnak számít a többi masina között.

A Google két új terméket prezentált és mindegyikre a 149 dolláros címkét tűzték, ami nagyjából negyvenegyezer forint. Az alacsony súlyuk miatt könnyen magunkkal vihetjük bárhová, és egyszeri feltöltéssel akár nyolc órán át is kihúzza.

Az egyik bejelentett gép a Haier Chromebook 11, a másik pedig a Hisense Chromebook, ezeket elsőként az USA-ban lehet megvenni és később szivárognak be a többi európai webáruházakba.

Forrás: Google Chrome 

A következő hónapokban még több új Chromebokkra számíthatunk, ha valaki elodázza egy kicsit a vásárlást, akkor nagyobb kínálatból tud majd választani. A 11,6 colostól a 15-ös modellekkel bezáróan kerülnek ki a piacra, és 199-499 dollárig terjed majd az áruk. Mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

 

Szerző: Dohoczki Máté

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.