Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Komoly segítség lehet az Airing az alvási apnoeban szenvedőknek

Komoly segítség lehet az Airing az alvási apnoeban szenvedőknek

2015. Július 21. 15:41

Vannak, akik bírálják a startup vállalkozások létjogosultságát, annyi azonban bizonyos, hogy számtalan átütő erejű ötlet kerül felszínre és olyan produktumok lépnek be a piacra, amelyek valóban innovatív termékként értelmeződnek. És közülük is kiemelendők azok, amelyek ténylegesen a mindennapok jobbátételére hivatottak, legyen szó az életminőségről, az egészségről. Egy ilyen, közel 1 millió dolláros közösségi finanszírozást mutatok be cikkemben.

Fotó: www.fundairing.com 

"Az alvási apnoe egy potenciálisan súlyos alvászavar, melyben során a légzés, alvás közben időről-időre abbamarad, majd újra elindul." - olvasható Dr. Zsuga Judit cikkében a webbeteg.hu-n.

Az alvás-javító eszközök tárháza aligha véges, sok a használható, és a használhatatlan termék egyaránt, ami a fogyasztók visszajelzéseiből kiderül. Jól lehet, hogy ez is a egyénfüggő, "kinek ez, kinek az válik be". 

De ki szeretne minőséget kapni a pénzéért? Mindenki! Mit értünk minőség alatt, ha egy egészség-javító eszközről beszélünk, melyről egyelőre csak képeket látunk? Egyértelműen a szakképzett fejlesztői csapatot, amely alapos orvosi háttértámogatással építkezik. Ezt látjuk az Airing bemutatkozásában, egy 1 millió dolláros közösségi finanszírozás keréten belül.

Fotó: www.fundairing.com 

"Az Airing megszabadít az alvási apnoetól."-írják a projekt Indiegogo oldalán. Meglehetősen jól hangzik egy, az efféle alvászavarban szenvedő ember számára, aki szeretne áldozni is az egészségére. Pénzünkért cserébe egy micro-CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) készüléket kapunk, amely az orrunkba illeszkedik, ahelyett, hogy egy egész maszkot kellene a fejünkre tennünk.

A videóban bemutatják az alvási apnoe jelenséget, amely során megszakad a szabad levegő áramlása, majd azt, hogy miképpen segít ezen az Airing légzés-javító mechanizmusa. A belégzés és a kilégzés külön légzőréseken keresztül valósul meg.

Az orrba illeszkedő rész is mérnöki munka eredménye, hogy az alvás alatt semmiféle kellemetlen érzettel, vagy fájdalommal kelljen számolnia viselőjének. A szilikon kialakítás felel a kényelemért, és a termék megfelelő pozícióban való maradásáért.

Fotó: www.fundairing.com 

Szerző: Gyeszát Zsolt 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.