Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Különleges aromájú poharakkal inspirálnak a bőséges vízbevitelre

Különleges aromájú poharakkal inspirálnak a bőséges vízbevitelre

2016. Január 17. 18:33

A bőséges és folyamatos vízbevitel elengedhetetlenül fontos a szervezet számára. Sokan mégis vállat vonnak a téma hallatán, mondván, hogy más folyadékból bőven pótolják a hiányt, azonban azok gyakran cukorgazdag, tartósítószerrel kezelt termékek. Érdekes és merőben új kampány fut a közösségi finanszírozásban, ahol a fejlesztők az érzékszervek által próbálnak a bőséges vízivásra buzdítani.

Fotó: Indiegogo / The Right Cup

Online újságunk sokszor foglalkozik az egészséges élethez kötődő kezdeményezésekkel, még jobban örvendünk, ha a kezdeményezés igazi sikertörténet is egyben.

A termék megalkotói abból az alapfeltevésből indultak ki, hogyha az orr be van dugulva, akkor a különféle ízek érzékelése is nehézkes. Egy finom és intenzív illat arányosan segíti az ízérzékelést, ami az agyi működésekkel is szoros kapcsolatban van – a víz gyümölcsaromája elősegítheti a "jóleső érzést", vagyis több vizet fogyaszt a pohár birtokosa, szomjúság esetén szívesebben nyúl a legalapvetőbb folyadékhoz. Ugyanis a pohár erre képes, az alábbi videó remekül érzékelteti, miképpen "támad" az aroma a járókelők érzékszerveire:

Jól vizsgáztak a projekt megalkotói, ezidáig közel 434 ezer dollárt gyűjtöttek az Indiegogo oldalán. A poharak a narancs- és limonádé illat-ízeken át egészen a cola-ig minden verzióban megtalálhatók, természetesen káros anyagoktól mentesen, ami a poharak alapanyagát illeti.

Szerző: Gy.Zsolt

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.