Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Kutyás vetélkedő, állatsimogató és tanácsadás a Herosz állatotthon nyílt napján

Kutyás vetélkedő, állatsimogató és tanácsadás a Herosz állatotthon nyílt napján

2016. Szeptember 27. 20:33

Kutyás ügyességi vetélkedővel, állatsimogatóval és különböző tanácsadással várja az érdeklődőket október 8-i nyílt napján a Herosz állatotthon.

A már hagyományosnak számító őszi nyílt napon a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a csapattal, amely nap mint nap dolgozik az állatok örökbeadásán - olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az egész napos programon lesznek kutyás ügyességi vetélkedők, kutyaszépségverseny, cicasimogató, kutyasétáltatás, kutyakozmetikai tanácsadás és egzotikusállat-bemutató is. A gyerekeket lovaglással, arcfestéssel és gyereksarokkal várják a szervezők, és nem marad el a már hagyományosnak számító garázsvásár és bográcsozás sem.

Idén Varga Károly gyermekorvos és Rex nevű kutyája is ellátogat a rendezvényre, ahol az orvos arról mesél majd, hogyan segítik az állatok a páciensek gyógyulását, és hogyan lett Rex a gyermekorvosi rendelő állandó "alkalmazottja".

A Herosz 1991-ben nyitotta meg kapuit a főváros első állatotthonaként, kizárólag adományozó állatbarátok jóvoltából. A 2700 négyzetméteres, természetvédelmi területen elhelyezkedő otthon a legkülönfélébb állatoknak, kisrágcsálóknak, kisragadozóknak, díszmadaraknak, hüllőknek ad otthont, és folyamatosan 70-80 kutyának és 20-30 macskának szolgál ideiglenes menedékül. Éves viszonylatban mintegy 300 kutyát és 150 macskát sikerül gazdához juttatniuk.

MTI

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.