Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Otthon is készíthetünk ízletes frissítőket

Otthon is készíthetünk ízletes frissítőket

2015. Június 04. 11:05

A kellő mennyiségű folyadék elfogyasztása elengedhetetlen az egészségünk megőrzése érdekében. Különösképpen kell nagy figyelmet fordítanunk a közelgő meleg idő esetén, nem elhanyagolva a folyadék utánpótlását.

Fotó: http://www.adnart.com/UI/Default.aspx

Sokak számára biztos unalmas állandóan vizet inni, ha megszomjaznak, ezért édes, cukrozott üdítőkkel helyettesítik. Ha mellőzni szeretnénk ezeket, akkor egy tökéletes megoldás lehet az AdNArt Glass Water Bottle elnevezésű eszköz.

A készlethez egy modern dizájnnal ellátott üveg és egy gömb formájú jégkockakészítő tartozik. A jégkocka labdába bele kell raknunk a kedvenc gyümölcsünket, ezután vizet kell töltenünk bele és mehet egyenesen be a fagyasztóba. Ha megszomjazunk, akkor elég csak megtöltenünk a palackot vízzel, és teszünk bele jégkockát, amiben már benne van a fagyott gyümölcs.

Így a víz csak enyhén lesz gyümölcsös, viszont nem lesz kalóriadús és édes sem. A fogyókúrázók számára tökéletes megoldás lehet. Mindössze a kreativitásunk és a gyümölcsfák termése szabhat határt, hogy milyen italokat iszunk majd a kánikulában. A frissítő hatású uborka és menta is megbolondíthatja az italunkat. Ha nagyobb ízélményre vágyunk, akkor vágjuk apróbb darabokra a lefagyasztani kívánt gyümölcsöket.

Forrás: AD-N-ART INC.

Azért lehet még jó megoldás a forró napokon, mert nem tartalmaz cukrot, így jobban oltják a szomjat. Ezzel az egyszerűen használható eszközzel könnyedén követhetjük az egészséges életmódot és nem kell több száz forintot elköltenünk, ha ízesített vizeket szeretnénk inni. A praktikus üveg és a jéglabda 26 dollárért megvásárolható.

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.