Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Sok szerszám tudását építették egy kulcs méretébe

Sok szerszám tudását építették egy kulcs méretébe

2015. Július 30. 15:05

Bár első ránézésre úgy tűnhet, mégsem csak a férfiak jó barátja lehet a MyKee névre keresztelt titánium kulcs a mindennapok apró kihívásaiban. Sok okosságot préseltek bele egyetlen szerszámba, amely bárki kulcscsomóján hasznosnak bizonyulhat egy-egy hirtelen jött feladat megoldásánál.

Fotó: Kickstarter / MyKee 

Sok hasonló termék mozog a piacon, azonban sokat nem a megfelelő anyagból készítenek el, ily módon a funkcionalitás csak bizonyos ideig áll fent. A MyKee kulcs ezzel szemben titániumból készült, amely a jó mechanikai szilárdságáról ismeretes, így a strapabíró kitételre valószínűleg nem lehet majd panasz. A titániumot használják a repülőgépiparban is, ahol a minőség, az anyagok terhelhetősége a legalapvetőbb szempont.

Meghúzni egy csavart, felbontani egy fémedényt, meghámozni egy zöldséget, vagy ami talán a legtöbbször előfordul, felvágni egy zacskót, mikor nincs a kezünk ügyében egyetlen célszerszám sem. Ezeket mind tudja a kulcsméretű szerszám, és még más is van a tarsolyában. Több csavarméretet befog, ugyanúgy a hex kulcsokat is több méretben. A fejlesztők a használhatóságra fókuszáltak, mindamellett, hogy a produktum külleme is meglehetősen szimpatikus. Az általuk megadott titánium-ötvezet meglehetősen erős, ugyanakkor könnyű és kimagaslóan jó a korróziós ellenállása.

Forrás: Kickstarter / MyKee 

Ami még fontos egy ilyen jellegű szerszám elkészítésénél, az a biztonságos használatra való törekvés. A MyKee pengéje elég éles ahhoz, hogy az alapvető vágási funkciókat ellássa, viszont az emberi kéznek nem okoz sérülést.

Szerző: Gyeszát Zsolt 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.