Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Színesen telt a hétvége a gyerekek számára

Színesen telt a hétvége a gyerekek számára

2015. Június 01. 13:44

Programokban gazdag volt a hétvége a gyerekek, s a gyermekes családok számára. Habár a gyereknap május 31-én volt esedékes, a rendezvények már pénteken és szombaton is megkezdődtek, s vasárnapra is maradtak szép számmal. 

Fotó: Flickr / Creative Commons / Mats Lindh / Illusztráció

Csokimúzeum-látogatás csokikóstolással, planetárium, kisvasút, ingyen vattacukor, lovasterápia, focikupák, Honvédség bemutatója, s még hosszan lehetne sorolni, melyek voltak a gyermekek lehetőségei országszerte. Kiskunfélegyházán például bűnmegelőzési gyermeknapot tartottak, amelyről az OBJEKTÍV Hírügynökség számolt be röviden.

Családerősítő programok is bekerültek a rendezvények közé, ahol a gyermekek a szórakozás mellett hasznosan tölthették el az időt. Gondolkozz! - Változz!” címmel bűnmegelőzési gyermeknapot rendezett 2015. május 29-én a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, valamint a kiskunfélegyházi Művelődési Központ – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendezvényen különféle bemutatókat láthattak a résztvevők, és a gyerekek közelebbről is megismerhették a rendőrök munkáját. A programok alatt közelebb kerültek a baleset- és bűnmegelőzéshez, sőt még a KRESZ ismereteiket is tovább bővíthették a tanulók. A legnagyobb sikert a rendőrautó jelentette a kicsik számára, melybe beleülhettek és alkalmi járőrként biztosították a rendezvényt. 

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2015. május 30.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.