Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Új közösségi oldalt álmodott meg az iWiW alapítója

Új közösségi oldalt álmodott meg az iWiW alapítója

2015. Április 22. 11:13

Az új oldal megálmodója, Várady Zsolt által korábban elhintett információk szerint a Populus.hu a közügyek szerint szervezi a közösséget, illetve azokra számít, akik tettekkel szeretnének részt vállalni a változásban. A közösségi oldal életéhez bárki csatlakozhat.

Fotó: www.populus.hu

Az oldalon olvasható kezdő üzenet, arra sarkallja a böngészőket, hogy fogjanak össze és közösen oldják meg a helyi, megyei vagy országos szintű problémákat. A Populus.hu ebben nyújt segítséget a felhasználók számára, hogy a hasonló gondolkodású embereket összekösse. Olyan ügyek jelennek meg az oldalon, amelyek szorosan összefüggnek a közügyekkel, amik problémásak lehetnek. Ebbe a kategóriába nem tartozik bele a magánszemélyekre és a civil szervezetekre tartozó szerződésekkel kapcsolatos problémák.

A portálon regisztráció nélkül lehet böngészni az ügyek között, javaslatokat lehet tenni az ügyek megoldására, illetve e-mailen lehet jelezni, ha valaki hosszabban áldozna a szabadidejéből egy esetre.

A legelső ügy, ami köré az oldal épült, a kerékbilincselés kérdése Budapesten. Ha az olvasókkal is történt hasonló eset, akkor egy térképen be tudják jelölni, hogy hol volt kirakva a rosszul értelmezhető tábla.

Várady Zsolt nevéhez kapcsolódik a címben említett iWiW, ami 2002-ben kezdte meg a működését, 2005 és 2010 között a leglátogatottabb magyar oldal volt. 2014-ben jelentették be az oldal végét, 12 év működés után.

 

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.