Hirdetés

Főoldal » Mindennapok » Ultraszónikus mosási mechanizmust hoz a svájci MPI Ultrasonics

Ultraszónikus mosási mechanizmust hoz a svájci MPI Ultrasonics

2015. Február 14. 17:31

Meglehetősen funcionális termék érkezik a jövőben, svájci szakértelemmel. A kézi mosás elhagyását ígérő új produktum a "Dolfi" névre hallgat, s ultraszónikus működéssel érkezik, a leghatékonyabb tisztítás érdekében. Az új fejlesztés komoly piaci igényt sejttet, amit a közösségi finanszírozású oldalon mutatott kirobbanóan nagy érdeklődés is alátámaszt.

Forrás: Flickr / Creative Commons / illusztráció

Az ember hajlamos szkeptikusan fogadni egy-egy új termék piacra kerülését, főleg akkor, ha a bemutató is az újdonság sikerességét, hatékonyságát emeli ki. Azonban, ha tudomásunk van a fejlesztő, illetve a gyártó kilétéről, akkor egészen más szemmel tekintünk a projektre. A "Dolfi" ultraszonikus tisztító egy svájci fejlesztés, ami már rámutat a minőségre, s előrevetíti az új ötletbe fektetett munka mennyiségét. A svájci MPI Ultrasonics által kifejlesztett módszer, komoly lehetőségeket ígér a kézzel mosható ruhaneműk hatékony tisztítása területén.

Forrás: Dolfi

Sokan találkoznak azzal a problémával a mindennapokban, amikor is a legdrágább módszerek sem célravezetőek a ruhák mosásakor, bizonyos anyagok pedig jellegüknél fogva nagyon nehezen tisztíthatók. Az új fejlesztés erre ad egy alternatívát, persze ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem kell tisztítószert használni, hiszen a Dolfi is annak segítségével dolgozik. Az előnyök felsorakoztathatók: a ruha nem fakul ki, nem gyűrődik, nem kopik, nem lesz elhasználódott külleme. A videóban bemutatják a működési mechanizmust, tehát a laikus ember is képet alkothat róla, hogy milyen módszert jelent az ultraszónikus mosás. 

A termék piaci jellemzői még nem tisztázottak, a projekt az Indiegogo közösségi finanszírozású oldalon fut, nagy sikerrel. Annyi bizonyos, hogy piaci rést jelent az új termék, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetnek az esztétikai tulajdonságokra - a szappan formára hajazó külsővel, és az okostelefonokkal megegyező mérettel készül. Táskában, női retikülben kényelmesen megfér, ily módon utazáskor is könnyen hordozható.

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.