Hirdetés

Főoldal » Sport » Hatalmas érdeklődés övezte az idei öbölátúszást a Balatonon

Hatalmas érdeklődés övezte az idei öbölátúszást a Balatonon

2015. Július 20. 18:07

Habár sokan ragadtak a tűző napon, mégis jó irányba mutat a statisztika. Sokkal többen jelentek meg az idei öbölátúszáson, mint, amire bárki is számított, beleértve a program szervezőit is, akik egy korrekt sajtóközleményben reagáltak a túljelentkezésre.

Forrás: www.ilovebalaton.hu

Tömegek voltak kénytelenek várni a forróságban, amíg a bejelentkezés tartott, s többen hangot is adtak nemtetszésüknek. A rendezvény szervezői egy korrekt sajtóközleménnyel reagáltak a túljelentkezésre, amelyben elnézést kértek a kellemetlenségekért, és ígéretet tettek, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek az orvosi vizsgálat felgyorsítására. A biztonságot szem előtt tartó gondolkodásmód mindenképpen célravezető.

Viszont a kellemetlenségek mellett a számok önmagukért beszélnek! "Tavaly egy hosszú évek óta tartó létszámcsökkenés mellett már csak 800-an indultak az öbölátúszáson, és amikor idén tavasszal átvettük a verseny szervezését, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ezt a számot már az első évben megduplázzuk. Ennek megfelelően és a biztonságot szem előtt tartva készültünk a verseny megrendezésére, a tavalyi egy orvos helyett idén már hat orvos várta az indulókat, és a regisztrációban résztvevő kollégák számát is sokszorosra növeltük, valamint a szükséges hatóságoknál kijártuk, hogy egyszerre akár 1200-an is úszhassanak a vízben: karszalagokba helyezett csippekkel készültünk arra, hogy sose legyenek többet a Balatonban az engedélyezettnél, ennek a keretnek egyébként elégnek kellett volna lennie a célként kitűzött 1600 induló kényelmes kiszolgálására." - olvasható a közzétett sajtóközleményben.

Annyi bizonyos, hogy a tegnapi túljelentkezés egyértelműen a sport iránti érdeklődést vázolja fel, amely a pozitív statisztikák aktái közé sorolandó. Sportvalóságban élünk, a konditermek zsúfoltsága mellett az efféle adatok mutatnak rá a sportok iránti érdeklődésre.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.