Hirdetés

Főoldal » Sport » Juan Sebastian Verón visszatér a futballpályára

Juan Sebastian Verón visszatér a futballpályára

2016. December 28. 20:06

Az argentin Juan Sebastian Verón 41 évesen visszatér a pályára, miután szerdán másfél évre szóló szerződést írt alá az Estudiantes labdarúgóklubnál, amelynek ő az elnöke.

A klub honlapjának beszámolója felidézi, hogy az egykori válogatott középpályás két évvel ezelőtt vonult vissza, de november közepén megígérte, hogy visszatér, amennyiben az Estudiantes új stadionjában a belépőjegyek legalább 65 százaléka gazdára talál.

Miután ez megtörtént, sor kerülhetett a szerződés aláírására, amelynek értelmében a fizetését a klub további fejlesztésére fordítja majd.

A visszatérését követő első mérkőzését jövő vasárnap egy floridai felkészülési tornán a német Bayer Leverkusen ellen játssza, de az elmúlt néhány hónapban már keményen edzett, hogy megfelelő állapotban legyen, ugyanis 2017-ben a bajnokságban és a Libertadores Kupában is szerepelni akar.

Verónnak az Estudiantes a nevelőegyesülete, de később a többi között a Manchester United, a Chelsea, az Internazionale és a Lazio színeiben is futballozott, az argentin válogatottban 73 mérkőzésen lépett pályára.

MTI

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.