Hirdetés

Főoldal » Sport » Legion Run, az akaraterő próbája

Legion Run, az akaraterő próbája

2015. Január 15. 13:22

Nem tudom, hogy ki hallott már a Legion Run-ról (légiófutás), de aki bírja a sárban kúszást, a szélsőséges körülményeket, s képes megbírkózni az akadályokkal, az szeretni fogja. És ez még csak egy kis szelet az összes megpróbáltatás közül.

Fotó: www.legionrun.hu

Ez a kihívás többet ígér, mint egy átlagos futóverseny, ami a maga nemében is szép kihívás. Itt nem egyenletes pályán kell futni bizonyos számú köröket egy stadionban. Bizony össze kell sároznunk magunkat, ha célba akarunk érni. Ha versenyző típusúak vagyunk, akkor mindenképpen az első hullámba iratkozzunk fel, ha csak a szórakozás kedvéért futunk, akkor egy nem versenyzőkből álló hullámba.

 

A Legion Run ötezer méteres szakasza, tizenöt embertpróbáló nehezítéssel teszi próbára a csapatok erősségét, hogy ügyesen tudnak-e összedolgozni. Mindenkinek teljes mértékben elkötelezettnek kell lennie a cél érdekében, és motivációjának a maximumot kell, hogy elérje. Ide nem olyan csapatok jelentkeznek, akik egy hétvégi sörözés közben döntötték el, hogy a legközelebbi időpontra beneveznek és majd csak lesz valami. Ahhoz, hogy tisztességesen teljesítsék a pályát, komoly felkészülést igényel és még több elszántságot.

Fotó: www.legionrun.hu

 

Ez egy, az egész világot átölelő sorozat, amelyet Ciprustól kezdve, Budapesten át, egészen Kínáig még számos helyszínen megrendeznek. Minden esemény tartogat valami újdonságot, mivel akad számos olyan természeti akadály, ami a helyi adottságokon múlik.

 

A budapesti esemény, 2015. július 18-án kerül megrendezésre, aki már most eldöntötte, hogy szeretne indulni rajta, akkor érdemes azonnal regisztrálnia, mivel ezzel pénzt tud megtakarítani. A nézőket is lehet hívni, így nyugodtan elhívhatjuk a családtagjainkat, hogy megörökítsék az életreszóló élményeinket.

Fotó: www.legionrun.hu

 

Eddig nem beszéltem a futam végi buliról. Mindenki megérdemelten pihenheti ki fáradalmait egy jó kis evés-ivással, persze közben lehet tervezni, hogy melyik helyszínen mérik össze a tudásukat a csapatok.

 

Hamarosan egy interjúval jövünk a témával kapcsolatban.

 

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.