Hirdetés

Főoldal » Sport » Szkander – Hat Világkupa-érem az Eb főpróbáján

Szkander – Hat Világkupa-érem az Eb főpróbáján

2016. Május 10. 20:22
Szkander – Hat Világkupa-érem az Eb főpróbáján - Kép 1.

Három ezüstöt és három bronzot szkanderoztak össze a magyar válogatott tagjai a zágrábi Világkupán. A nemzeti csapat tagjainak ez volt az utolsó megmérettetése az Európa-bajnokság előtt – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nem Olimpiai Sportágak Kommunikáció.

Fotó: Flickr / Hector Alejandro / Illusztráció

Ivánfi Brigitta az open kategóriában jobb kézzel és bal kézzel is ezüstérmes lett. Ivánfit csak a litvánok többszörös világbajnoka, Eggle Vaitkute tudta legyőzni, aki magasabb súlycsoportban versenyzik. Ugyancsak ezüstérmes lett a férfiaknál Somogyi Dávid is, aki a 78 kilósok között bal kézzel lett második.

Dobos Attila a +95 kilósok között két bronzérmet gyűjtött be, míg a harmadik dobogós helyezés Szakállas Szilárd nevéhez fűződik. A 86 kilogrammos junior versenyző a korosztályos open versenyen jobb kézzel 3. lett, míg bal kézzel a 4. helyet csípte el. Szakállas a felnőttek között is elindult, ott jobb kézzel ötödik lett.

A szkander válogatott tagjainak a következő nagy megmérettetése a bukaresti Európa-bajnokság lesz, amely május 21-én kezdődik.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.