Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » A két hétig tartó tetoválás

A két hétig tartó tetoválás

2015. Augusztus 13. 18:57

Dübörög az a közösségi finanszírozású projekt, ami a divat egyik új úttörője lehet. "Nincs megbánás" - írják a bemutatkozásban az ötletgazdák. Egy természetes anyaggal történő tetoválási lehetőséget láthatunk, ami mindössze két hétig marad fenn az emberen, s aztán tovatűnik. Mégis eredeti a hatás, a minták valóságosak, majd felszívódik a tetoválóanyag.

Fotó: Kickstarter / inkbox

A gyümölcs alapú tinta nem okoz kárt a bőrben, természetesen szívódik fel. Számtalan mintát alkottak meg a kitalálók, s legkésőbb egy nap alatt meg is mutatkoznok a grafikák a bőrre való felvitel után. Mozgóképen szemléltetik a beivódási mechanizmust, valamint a bőr rétegeit a tetoválóanyaggal együtt.

Kiváló alternatívát nyitottak azok előtt, akiket furdal a kíváncsiság, hogy miképpen néznének ki kedvenc mintájukkal, szlogenükkel, de éppen haboznak az örökös varráson. Mindamellett a hétköznapi öltözködést is feldobhatja az új tetkó, hiszen a két hét alatt megunt minták maguktól cserélődnek, így akár ruhához illő tetoválást is választhatnak a viselők. A minták megoszlanak, a körvonalasoktól kezdve, egészen a telt formákig minden megtalálható.

Ráadásul a kezdeményezés nem öncélú, az eladások utáni összegek bizonyos részéből a panamai Embera-Wounaan és Kuna törzseket támogatják. A törzsek már hosszú ideje használják a gyümölcsöt, testfestésük alapanyagaként. A pozitív kezdményezés újabb rétegeket nyit fel, például beemel egy olyan kultúrát a köztudatba, ami csak a nagyobb médiumokon keresztül juthatna el az emberekhez.

Szerző: Gy.Zsolt 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.