Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Egy új ötlet a mindennapi teázás élményéhez

Egy új ötlet a mindennapi teázás élményéhez

2015. Május 07. 14:29

Meggyőző ötlettel álltak elő a WWU - Western Washington University - hallgatói egy közösségi finanszírozással működő kampány keréten belül. Az Imbue Tea névre keresztelt produktum a teák szerelmesinek lesz szimpatikus, hiszen egy eredeti ötlet által bármikor, bárhová magukkal hordhatják kedvenc ízeiket. 

Fotó: Kickstarter 

Sikerrel zárult az Imbue Tea kampánya, így újabb innovatív ötlettel bővül a piac bizonyos szegmense. Az egyszerűnek tűnő új termék mögött hosszas tervezői munka áll, s használhatóságának erejét annak funkcionalitása adja. Nem elhanyagolható szempont a mobilitás sem. Bárhol, bármikor könnyen elkészíthető teához juthat hordozója, hiszen használata meglehetősen egyszerűnek bizonyul, amit a videóban is bemutatnak a termék tervezői. A szűrő egy mágnessel kapcsolódik a fedélbe, ami fix pozíciót ad a belehelyezett teának. Miután a vizet az üvegcsébe öntik, a mágnessel összekapcsolt fedelet a helyére illesztik. Egyetlen mozdulat maradt hátra, a lezárt üveget a feje tetejére kell állítani, hogy a tea kioldódjon, s ihatóvá váljon.

Forrás: Kickstarter

Fontos beszélni még a dizájnról, s a megtervezett küllemről, hiszen ezek mind döntő fontosságú tényezők egy új termék eladhatóságának megítélésekor. Első ránézésre valamilyen asztali illatosítóra asszociálhatna az ember, kellemes, letisztult formavilága miatt. Egy boroszilikátból készült hőálló üveg tartja bent a folyadékot, amely ellenállóságáról ismeretes. Mindemellett az Imbue egy szigetelőanyaggal is el van látva, az esetleges sérülések elkerülése miatt. Adott esetben a víz hőfoka az üveget is felforrósítaná, s ezt elkerülendő véd a burkolaton körbefutó szigetelés. És amin talán el sem gondolkodik első körben senki, mégis teljesen egyértelmű - az az átlátszó kivitelezés, vagyis a tea kellemes színeivel is a fogyasztásra ösztönöz. Okos fogás lehet ez a zárt fémes kulacsokkal, teaforralókkal szemben.

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.