Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Bongo az új őrület a fiatalok körében – Szabó Enikővel beszélgettem

Bongo az új őrület a fiatalok körében – Szabó Enikővel beszélgettem

2015. Július 09. 09:42

A Bongo, mint fogalom rettentő gyorsan elterjedt a fiatal korosztályok között, és nem látni jelét, hogy alább hagyna az érdeklődés. Mindenki kíváncsi rá, hogy mit tud róla egy majom, vagy éppen mit pletykálnak róla a városban, ahol él. El kell fogadnunk, hogy ez a korosztály, már nem csak egymás között beszéli meg a problémáit, örömét, hanem sokkal egyszerűbb egy SMS-t küldeni egy ismeretlennek, akinek könnyebben kiönthetik a lelküket.

Fotó: Bongo

Mit kell tudni a Bongoról?

 

Bongo egy SMS szolgáltatás, ahol a felhasználók Bongoval, egy pajkos, vicces, szuperintelligens majommal beszélhetnek. Ausztráliából indult 7 évvel ezelőtt, és a cég a nagy sikerre való tekintettel elkezdte más országokba is bevezetni a Bongo szolgáltatást.

 

Milyen országokban érhető el a szolgáltatás?

 

A szolgáltatás jelenleg a következő országokban érhető el: Ausztrália, Új Zéland, Egyesült Királyság, Hollandia, Németország, Franciaország, Belgium, Norvégia, Dánia, Magyarország, Románia, Szlovákia, Csehország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Törökország, Svédország, Dél Afrika.

 

Milyen korosztály szokott kérni üzeneteket?

 

A Bongot leggyakrabban tinik használják, elsősorban a 18 év feletti korosztálynak szól a szolgáltatás. Nem ritka azonban, hogy az idősebb, középkorú, illetve nyugdíjas korosztályoktól is érkeznek SMS-ek.

 

Mi alapján írják meg a szövegeket?

 

Bongo megkeresi a felhasználót az internet és az adatbázisunk segítségével. Erre van egy egyedi, saját fejlesztésű rendszerünk, amely segítségével Bongo hatékonyan megtalálja az üzenet küldőjét.

Fotó: Bongo

Hogyan lehet jelentkezni dolgozónak? Te hogyan kerültél a céghez?

 

Felvétel folyamatosan van, ilyenkor több munkakereső portálon feladjuk az álláshirdetést. Én a LinkedIn-en keresztül találtam rá az állásra, és így kerültem a céghez hat hónappal ezelőtt.

 

Milyen ütemben terjedt el a Bongo híre a fiatalok körében?

 

A Bongo nagyon népszerű a fiatalok körében, folyamatosan bővül a szolgáltatást igénybe vevők száma. Magyarországon februárban indult, és szinte berobbant a magyar fiatalok tudatába.

 

Észre lehet venne valamilyen lecsengést, vagy töretlen a népszerűsége?

 

A szolgáltatás sikere nagyobb, mint amire számítottunk Magyarországon. A sikerünk töretlen egyelőre, és még jó darabig növekedést várunk.

 

Milyen változások várhatóak?

 

A cég folyamatosan bővíti szolgáltatásait, hamarosan hasonló profilú, több új termék is bevezetésre kerül. A cégünk foglalkozik mobil applikációk fejlesztésével, és különböző SMS szolgáltatásokkal is. Legújabb termékünk az SMS Inas, amely egy virtuális asszisztens szerepét tölti be. A Bongo szolgáltatás júniustól már mobil alkalmazás formájában is elérhető, egyelőre angol nyelven.

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.