Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Dekoráció vagy számítógép? Mindkettő! Kicsiben, kreatívan

Dekoráció vagy számítógép? Mindkettő! Kicsiben, kreatívan

2015. Augusztus 25. 15:41

Az asztali számítógépek miniatürizálásának ötlete nem új dolog, de még mindig akadnak figyelemfelkeltő darabok a piacon. A most bemutatott fakocka egy új termék a lakberendezés világában is, bár az asztali dísz mivoltán jóval túlmutat, hiszen a kocka belseje egy meglehetősen erős számítógépet rejt. Mérete miatt akár irodai felhasználásra, de az otthoni asztalok helytakarékosságára is jó megoldás lehet.

Fotó: Kickstarter / Wood Kubb

A Wood Kubb névre hallgató, francia kezek alatt készült fakocka egy középút a mesterséges hardverek és a természetes anyagok között, a kettőt egybegyúrva, kombinálva. A 12 cm-es oldalélű produktumra 3 év garanciát ígérnek a fejlesztők. 

Korábban már írtunk hasonló, kevésbé megszokott formavilágba ültetett számítógépről, viszont a Wood Kubb valóban a lakberendezők segítsége lehet, ha a lakás felszereltségében gondolkodnak. A külső fadoboz dekoratív megjelenést kölcsönöz a tartalomnak, letisztult formavilág, minőségi fákból. Többféle famintából választhatnak a megrendelők, amely minőség a számítógép árában is megmutatkozik. A kocka nem lesz olcsó mulatság, de a PC tudása megfelel a piaci igényeknek, és az árazás is ahhoz illeszkedik.

A pc hűtését a kocka alján-, illetve a hátlapján oldották meg, ahol egy speciális kulcs által leszedhető szellőzőlapon keresztül leshetünk a belső térbe. Intel Core processzor, 8-tól 16 GB-ig növekvő RAM, 128 GB tárhely jellemzi a tudásbázist röviden. Maga a rendszer Windows 10-et futtat.  A hátlapon a ma használatos legtöbb csatlakozási lehetőség a rendelkezésünkre áll, többek közt: USB 2.0, USB 3.0, WiFi, Bluetooth, HDMI bemenet.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.