Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Érintésre eső vagy villám

Érintésre eső vagy villám

2015. Október 04. 19:32

Lakberendezéskor a pénztárca a legnagyobb ellenfél, jó ötletekből akadna bőven. A különféle látványdekorációk népszerű díszítőelemei a nappalinak, elég csak a lávalámpák tömkelegére, vagy a számtalan méretben kapható látványkandallókra gondolni. A mostani cikk főszereplője is hasonló pályán mozog, a fejlesztők az időjárás elemeit "préselték" bele az okostermékbe, mindezt időjárás előrejelző funkcióval.

Fotó: Indiegogo / tempescope 

Esőt, felhőket, villámokat, napsütést mutat be a látványdekoráció, és ezáltal jelent az időjárásról, a várható változásról. A termékhez kapcsolódó app segítségével manuálisan is lehetőség van állítani az időjárási mutatókon.

Maga a termék nem olcsó, ellenben egyszerre funkcionális és dekoratív. A mérete a lávalámpák nagyságához hasonló, asztalon szép díszítőeleme lehet a szobának.

Az időjárás az egyik olyan téma, ami minden embert érint, senki számára sem lehet közömbös. Többek közt ez adhatja a termék sikerét, vannak, akik szívesen olvasnak eső mellett, így egyfajta természetközeliséget kölcsönöz a mesterséges környezetnek.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.