Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Fedezze fel csodaországot - a Miniatur Wunderland is felkerült a Google Utcaképre

Fedezze fel csodaországot - a Miniatur Wunderland is felkerült a Google Utcaképre

2016. Január 13. 18:59

Már a világ legnagyobb modellvasútja, a híres hamburgi Miniatur Wunderland is megtekinthető a Google Utcakép (Street View) szolgáltatás segítségével.

Fotó: Flickr / Creative Commons / alex.ch

A Google magyarországi sajtóirodájának MTI-hez eljutatott szerdai közleménye szerint az Utcakép fotókat miniatűr kamerákkal készítettek, amelyeket a modellvonatokra és autókra erősítettek. Bár korábban már szereltek kamerákat gondolára, hátizsákra vagy hómobilra is, ez az első alkalom, hogy ilyen kisméretű készülékeket használtak volna a programhoz.

A több német tartomány mellett amerikai nevezetességeket is bemutató Miniatur Wunderland 13 kilométernyi vasútvonallal, és több mint 200 ezer apró városlakóval büszkélkedhet. Az érdeklődők a szolgáltatáson keresztül az "utcán állva" nézhetik meg a múzeum modellvárosait és régióit, köztük a Grand Canyont vagy egy miniatűr Oktoberfestet is. Olyan részleteket is megfigyelhetnek, amelyek a modellt élőben meglátogatók elől rejtve maradnak: koncerten táncoló tömegbe vagy éppen seprűnyélen lovagoló farmerekbe botolhatnak böngészés közben.

A hamburgi múzeumról készített Google Utcaképről bővebb információ az amerikai óriásvállalat hivatalos blogján olvasható - áll a közleményben.

MTI

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.