Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Fények a billentyűk felett, avagy ilyen a tanító zongora

Fények a billentyűk felett, avagy ilyen a tanító zongora

2015. Augusztus 01. 18:32

Az okoszongora ötlete új irányt nyithat az autodidakta zenetanulás világában. A zongora a lehető legtöbb segítséget felkínálja az eredményesség felé, amellyel a zeneileg képzetlen tanulni vágyók is elkezdhetik saját készségük fejlesztését.

Fotó: Indiegogo / The ONE Smart Piano 

Többféle okoszongorát kínálnak a fejlesztők. Az alapkoncepció egy igen értékes ötlet, hiszen nagy előrelépés lehet azoknak, akik szeretnék elsajátítani a zongorázás alapjait, de nincs meg a kellő anyagi hátterük a magántanár megfizetéséhez. 

A The ONE Smart Piano App-, valamint a billentyűk felett megjelenő fények segítik a klaviatúrán való eligazodást. Az applikáció tabletre tölthető le, amelynek tartóváz szolgáltatja a játékhoz optimális pozícíót. A virtuális oktató megtanít a helyes kézhasználatra, vagyis, hogy milyen fogásokkal lehet elérni a kívánt játékminőséget. A fények az aktuális billentyűn villannak, mutatva a sorban következő leütendő billentyűt.

Forrás: The ONE Smart Piano 

Fejhallgatót csatlakoztatva csak saját magunk hallhatjuk játékunkat, ha még éppen nem kívánunk mások előtt bemutatkozni épülő tudásunkkal.

Az új szórakozási forma remek kikapcsolódási lehetőség a szabadidő eltöltésére, és kellő szorgalommal nem lesz eredménytelen a sok próbálkozás.

Szerző: Gyeszát Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.