Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Ha egy jó csoportképre vágyunk

Ha egy jó csoportképre vágyunk

2015. Február 08. 16:40

Írtunk már korábban szelfi-drónról, mostani cikkemben egy költséghatékonyabb módszerről lesz szó, a szelfibotról. Ez egy kézben tartható állvány, amelynek végére van erősítve az okostelefonunk. Ezzel végülis meghosszabbítjuk a karunkat, így jobb szögből készíthetjük a képet. 

Fotó: Flickr / Creative Commons / R4vi

Már egyre több turistánál lehet látni ilyen szerkezetet, ami jó szolgálatot tehet szólóban, vagy akár nagyobb társaságok esetén. Az értékelések megoszlanak, de nem lehet szemet hunyni a 2014-es évi eladások felett.

Wayne Fromm a szabadalom birtokosa, de 2005-ben nem ért el vele akkora sikert, mint napjainkban. Gondolom mindenkivel történt hasonló eset, vagy legalább az ismerőseikkel, hogy kettőjükről készült volna fénykép, de úgyhogy egyikük se maradjon le a fotóról. Ilyenkor általában idegentől kérünk segítséget, azonban ha külföldön tartózkodunk, akkor legalább az ország nyelvét ismernünk kell, hogy elmagyarázzuk a kívánságunkat. Ekkor bennünk van a félelem, hogy mi lesz ha elszalad a telefonunkkal, fényképezőnkkel. Ebben segít a fotózkodni vágyóknak a találmány.

Forrás: BBC Trending

Aki a szelfizés ellentáborába tartozik, őket nem tudom meggyőzni semmivel sem. A turistákon kívül extrémsportolók használják előszeretettel. Az egyik nap síelőkről láttam egy szelfibottal rögzített videot, annak sajnálatos módon baleset lett a vége. Nehézkes úgy lejönni a sípályán, miközben végig a kamerába vigyorgunk. Ha kedvet kaptatok az új őrülethez, akkor ti is nyugodtan megvásárolhatjátok, több magyar üzletben is. Itthon akár már kétezer forinttól lehet kapni, a felső határt viszont csak a pénztárcánk vastagsága szabja meg.

 

Szerző: Dohoczki Máté

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.