Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Látta mostanában a 7-es buszt? Nem érdemes kihagyni!

Látta mostanában a 7-es buszt? Nem érdemes kihagyni!

2015. Június 11. 10:23

Kívül-belül strandot varázsoltak a buszra, így egy kis utazással tudunk hangolódni bizonyos mértékben a nyaralásra. Július 7-ig próbálhatják ki az utasok a különleges közlekedésieszközt. 

Fotó: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Az ötlet a Myad Marketing és a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. közös elhatározása alapján született meg, tavaly az óriáscsúszda volt terítéken.

Természetesen nem lehet fürdeni a buszon, mint egy megszokott strandon, csak vizuális megoldásokkal csalják kicsit közelebb a vízpartot. Az utasok kék ég alatt, nyugágyak között tehetik meg a szokásos a távot.

Az buszmegállókban várakozó emberek ezekben a napokban nem a megszokott unott módon tekintenek az érkező buszok felé, hanem érdeklődve figyelik a forgalmat, hátha feltűnik a „strandos busz”. Valószínűleg azok is kipróbálják majd a szokatlan járművet, akik egyébként nem utaztak volna az Újpalota-Albertfalva vasútállomás szakaszon - nyilatkozták többen is a megkeresésemre.

A gyógyfürdő és a Myad ezzel a kezdeményezéssel szeretné felhívni az utasok figyelmét arra, hogy a fővárosi strandok és fürdők megszépült környezettel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Idén nyáron is él az az akció, hogy akik kitűnő bizonyítványt kapnak az évzárón az általános iskolában, ők ingyen fürödhetnek azon a napon. Az idei év újdonsága, hogy a gyerekek nemcsak strandbelépőt, hanem a Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából egy cirkuszi belépőt is kapnak. Akárki ellenkezőjét állítja, mindenkinek érdemes tanulnia a suliban!

Fotó: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

A Csillaghegyi Strandra idén nyáron egységes 900 forint ellenében lehet jegyet váltani, míg a zuglói Paskálra 1200 forintért. Érdemes kihasználni a jelenlegi meleg időt, mert a hétvége után kisebb lehülés érkezik országszerte.

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.