Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Ma tartják a Balaton Napja strandnyitó rendezvényt

Ma tartják a Balaton Napja strandnyitó rendezvényt

2015. Június 05. 11:04

Első alkalommal tartanak az egész Balatont érintő strandszezonnyitó rendezvényt, amiben tíz település is részt vesz. A kilátogatók részt vehetnek strandpikniken Badacsonyban és gasztronómiai bemutatókon. Az egész rendezvényt a Balatoni Kör egyesület támogatásával szervezik meg.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Krisztina Konczos / Illusztráció 

 

A megnyitót Alsóörs, Ábrahámhegy, Badacsony, Balatonboglár, Balatongyörök, Balatonmária, Balatonudvari, Fövenyes, Szárszó, illetve Tihany strandjain tartják. A központi rendezvényt a badacsonyi strandon találhatják meg a kilátogatók, ahol a vízimentők nyitják meg a strandszezont, majd őket követi Miss Balaton és az udvarhölgyei.

A Balatoni Kör arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy a lehető legtöbben jöjjenek ki a rendezvényre, és ismerkedjenek meg a Beach Food programmal, ahol jó minőségű, és helyi alapanyagokból készített ételekkel találkozhatnak. A kilátogatók megismerkedhetnek az új ételekkel: Terasz Burger, Balcsi Bagel és Vízikutya - ez az új a beach food, amellyel a Balatoni Kör idén egyenesen gasztronómiai forradalmat hirdet a balatoni strandokon.

A szervező nyilatkozta, hogy a jövőben az egész ország területére ki akarják terjeszteni a nyitóprogramokat. Azzal a céllal, hogy megismertessék az érdeklődőket a tó természeti kincseivel, gasztronómiájával, hagyományaival.

Aki szeretne egy jót falatozni és mellette úszni egyet, akkor mindenképpen látogassa meg valamelyik helyszínt, ebben a jó időben. A végére maradt még egy jó hír: ezen a napon nem kell fizetni a strandbelépőkért.

A részletes programokról a Balaton napja facebook oldalon lehet tájékozódni:

Forrás: http://beachfoodbalaton.blog.hu/

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.