Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Mechanikus modell-széria a felnőtt korosztálynak is

Mechanikus modell-széria a felnőtt korosztálynak is

2015. December 09. 17:38

Az építés, alkotás utáni vágy nem feltétlenül merül ki gyerekkorban a LEGO-val és a modellezéssel, a legtöbb ember szívesen barkácsol felnőtt fejjel is valami dekoratívat. Erre jöttek rá a közösségi kampányon belül futó projekt megalkotói is, akik igazán dizájnos, egyedi modelleket alkottak, főként a felnőtt korosztálynak pozicionálva.

Fotó: Kickstarter / UGEARS /

A gyártási fázist övező lézervágásnak köszönhetően, pontosan illeszthető alkatrészek és fogaskerekek tömkelege jellemzi az egyedi tárgyakat. A 3 dimenziós modellek természetes anyagokból készültek, s felhúzásra önmaguktól működnek. Az alapötletet a vonattal szemléltetik, de különféle modellek rendelhetők a fejlesztőktől, a mechanikus órán át a traktorig gyakorlatilag minden.

Az önmaguktól mozgó tárgyak segíthetnek megérteni az emberekkel a mechanika működését, s azt, hogy miképpen mozgatják egymást a fogaskerekek, s hogyan hatnak a különféle fizikai törvények.

A modellek elemeit ízlésesen csomagolták, vélhetően nagy sikere lesz a terméknek alkalmi ajándékozásokkor. A sikeres projekt már most nyocszor teljesítette túl a kitűzött célt, jelenleg 170 ezer dollár felett jár a kampány által gyűjött összeg.

Szerző: Gy.Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.