Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Milyen egy multifunkcionális dzseki? Ilyen!

Milyen egy multifunkcionális dzseki? Ilyen!

2015. Július 26. 17:27

Hogyan gyűjthetnek össze 2,5 millió dollárt valaminek a legyártására? Úgy, hogy az adott termék mögött álló szakmai csapat meglehetősen jól kiaknázza a piaci igényeket, s tudják, hogy mit szeretnének kapni az emberek a pénzükért cserébe. A Baubax dzsekivel a céltábla közepébe találtak a fejlesztők, és létrehoztak egy olyan ruhadarabot, amely a legtöbb igényre jól reflektál a mindennapi használatban, és a funkcionalitása mellett még divatos is.

Fotó: Kickstarter / Baubax

Ha nagyító alá vesszük a dzsekit, akkor több szegmens mentén érdemes vizsgálódni. Először mindenképpen a divatosság fogalmát kell feszegetni, hiszen hiába lesz valami a legjobb, még nem biztos, hogy magunkra is vesszük, ha úgy néz ki, mint egy kutyarágta pokróc. A Baubax felsők viszont kimerítik a mai divat keltette igényeket, letisztult külsőt adnak a ruhák. "A kevesebb néha több" aranymetszés szabályát szem előtt tartva értelmet nyer, hogy a nem agyoncicomázott darabok, valóban ízléses megjelenést jelentenek viselőjüknek. Négy formavilág közül választhatnak a női-férfi vásárlók egyaránt, a sportos kiviteltől a hanyag eleganciáig vezet a választék.

Forrás: Baubax Kickstarter

Meglepően sok hasznos "tudással" látták el a felsőket: nyakpárna, szemfedő, italtartó zseb, napszemüvegtartó, IPAD zseb, kézmelegítő zseb, fejhallgató-tartó, telefon zseb, a cipzár maga egy érintőceruza, útlevéltartó, külön zseb a hordozható töltőnek, és kihajtható kesztyűk a dzseki ujjaiból. Hogyha mindezt elképzeljük egyetlen ruhadarabon, akkor valami kusza, rendezetlen darab juthat eszünkbe. A Baubax felsőiben pont ez a varázslat, minden úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobban elrejtőzzön.

Az anyagok minősége is a négy választható formavilág szerint változik. A Bomber gyapjú, a Blazer gyűrődésmentes, a Windbreaker vízlepergető, a Sweatshirt pedig 100 százalék pamut.

Fotó: Kickstarter / Baubax

A végén pedig néhány érdekesség. A Baubax dzseki lett minden idők legnagyobb ruházattal kapcsolatos közösségi finanszírozása. Jelenleg pedig az összegyűlt 2,5 millió dollár jelenti a Baubax számára a 37. legsikeresebb közösségi finanszírozású projekt címét. 

Szerző: Gy.Zsolt

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.