Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Ötletek a borús napokra a Balatonon és környékén

Ötletek a borús napokra a Balatonon és környékén

2015. Július 29. 17:22

Sokan kényszerültek fedél alá az elmúlt napokban a Balatonon. A Magyar Turizmus Zrt. az itthon.hu weboldalának keretein belül indított egy aloldalt, amely a Balaton környéki lehetőségeket szedi össze a borús napokra. Emellett a Balatontól nem messze is várnak kikapcsolódási lehetőségek, ilyen lehet például a Veszprémi Állatkert.

Fotó: Gyeszát Zsolt / www.motivalodok.hu / 

A Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság összegyűjtött olyan programlehetőségeket, szabadidős tippeket, kevésbé ismert látnivalókat, ahová akkor is elmehetünk, ha a verőfényes napsütés hiányában nem tudunk strandolni. www.itthon.hu/balaton/tippek-borus-idore

Veszprém sincs elérhetetlen távolságban annak, aki szívesen sétálna az állatok között. Az állatkert előtti ingyenes parkoló könnyen megközlíthető, onnan az állatkert már csak néhány lépés.

Kistestű- és nagytestű állatokból is találni szép számmal, a fotózni vágyók sem panaszkodhatnak, hiszen meglehetősen jó perspektívából irányíthatjuk a fényképezőket. Szibériai tigris, zsiráf, elefánt, oroszlán, orrszarvú - csak, hogy néhány népszerű állatot említsünk. És persze ott vannak a kistestűek is, úgy mint a pingvinek, akik a gyerekek kedvencei.

Néhány lehetőség az állatkerten belül a teljesség igénye nélkül: látványetetések, állatok fürdetése, palacsintázó, ajándékboltok, kürtöskalácsos, játszótér a gyerekeknek, kölyökdzsungel, játszóház és terrárium, kalandpark, étterem, állatsimogató, erdei tanösvény, fagyizó.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2015. július 28.

Szerző: Gyeszát Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.