Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Sziget Fesztivál 2015. Augusztus 10-17.

Sziget Fesztivál 2015. Augusztus 10-17.

2015. Május 17. 11:50

Immáron huszonharmadik alkalommal rendezik meg, és idén már másodszor választották Európa legjobb fesztiváljának. A Sziget Magyarország legnagyobb turisztikai látványossága, ami tavaly elérte a 400 ezres látogatási számot, és a magyar résztvevők mennyisége is nőtt a korábbi évekhez képest.

Fotó: www.sziget.hu 

Sok újdonságot fog tartogatni a kilátogatóknak az idei Sziget, hiszen színesedni fog a látványvilág, új programhelyszínekkel és szolgáltatásokkal fog bővülni az eddigi paletta. A változások közé lehet sorolni, hogy a BKV nyitott egy olyan megállapodásra, hogy közvetlen buszjárataival akár a Hajógyári-sziget belsejéig hozza el az utasait.

Javították a terület csapadék elvezetését, ami a korábbi években több alkalommal is problémát jelentett, más hazai rendezésű fesztiválokon is. Az időjárás az egyedüli, amit nem lehet garantálni, de esős idő esetén is talál mindenki magának lehetőséget a szórakozásra. Idén már lehet előre felállított sátrakban is lakni, aki nem szeretne a sátor építéssel foglalkozni.

A Szigeten megjelenő különböző nemzetek ételeivel sem lesz gond, többek között meg lehet majd kóstolni az olasz, francia, görög, indiai, kínai, erdélyi, szerb, arab konyha ételeit. Fel fog vonulni a rendezvényen egy új látványosság, a Food Truck, a mozgó vendéglátó egységekből szinte minden beszerezhető majd.

Fotó: www.sziget.hu

A jegy árakról eddig nem beszéltem, de most ezt is megteszem. A hét napos bérlet ára 78 ezer forint, még július 31-ig, utána már csak teljes áron lehet vásárolni. Az öt napos 69 ezerbe kerül, míg a napi jegy 17 ezerbe, a -1. nap kivételével, ami 20 ezer forint.

A Sziget programjairól még nem lehet teljességben beszélni, hiszen naponta kerülnek fel új előadók, akik kint lesznek a rendezvényen. Javaslom, aki még gondolkozik a jegy, vagy bérlet vásárláson, az tekintse meg előbb a hivatalos oldalt, és ott informálódjon a fellépőkről.

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.