Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Természet ihlette stílusjegyekből építkező viselet

Természet ihlette stílusjegyekből építkező viselet

2015. Június 16. 15:51

Széles palettán terül el a napszemüvegek piaca, márka- és minőségfüggő árazással. Egy új napszemüvegötlet pozicionálása aligha lehet könnyű feladat, mégis újdonságot adnak a szokványos műanyag-fémvázas szemüvegek mellett, a fakerettel ellátott darabok. A Westwood erős kampánnyal jelentkezett a közösségi finanszírozásban, sikertörténetet elkönyvelve újszerű ötletükkel.

Fotó: Kickstarter 

Pénzünkért cserébe minőséget várunk, ez a vásárlói igénylista legalapvetőbb pillére. A napszemüveg készítői minőségi fából készült termékeket ígérnek, finom megmunkálással. Minden viselethez alkalmazkodni fog, úgy az utcai trendekhez, mint a vízi sportokhoz. A fa úszik a vízen, így a szemüveg nem merül el.

A pszichológiai háttérvizsgálat is érdekes szempont lenne a termék analizálásánál, hiszen az ember és a természet kapcsolata megkérdőjelezhetetlen. A természet minden építőköve vonzza az embert, ezáltal nem csak a szemnek kellemes a dizájn, hanem a környezetközeliség is teret nyer. 

A szemüveget polarizált lencsékkel látták el, ami több előnyös tulajdonságáról ismeretes. Maximális UV szűrő képessége van, kontrasztosabb látást eredményez, alternatívát nyújt a fényérzékeny szemnek, semlegesíti a vízfelszínről visszaverődő fényeket.

Fotó: Kickstarter 

Többféle természetközeli stílusjeggyel és mintázattal látták el a szemüveget, nőknek, s férfiaknak is megteremtve a megfelelő viseletet. 

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.