Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Tesla lámpája lehet a világítás következő generációja

Tesla lámpája lehet a világítás következő generációja

2015. Április 26. 11:22

Egy fiatal svéd származású vállalkozó a mágnesességet és az indukciót kombinálta a LED égővel. Az eredmény minden képzeletet felül tud múlni.

Fotó: Kickstarter 

Az elektromágneses indukción alapuló világítást az alacsony energiafelhasználás, egyedülállóan hosszú élettartam és vibrációmentes fényminőség jellemzi. Az indukciós fényforrás fénye nem terheli a szemet, így magas komfortérzetet nyújt. Korunk ötvözi Nicola Tesla 19. században feltalált alapelvét, a 21. század technológiájával.

A Flyte a Kickstar egyik új nagy meglepetése, talán még a fejlesztők számára is, hiszen a nyolcezer dolláros limitet, már az első napon túlszárnyalták, és huszonötezer környékén zártak. A tömeggyártásban is megállná a helyét ez a találmány. Teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a vezeték nélküli világítást, amihez nem szükséges elem.

Forrás: Kickstarter 

A lebegő fény olyan elveken alapul, amit már korábban is használtunk. A mágnesesség- és a vezeték nélküli töltés technológiáját kombinálják.

Fotó: Kickstarter 

A rendszer működése teljesmértékben veszélytelen, hiszen a LED-ek alacsony feszültségen működnek. A készülékhez tartozó külső burkolatot tölgyből, kőrisből és dióból lehet rendelni. A lámpa érintőgombos, és a talapzathoz hozzá lehet csatlakoztatni telefonunk töltőjét.

Szerző: Dohoczki Máté 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.