Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Utazz kutyával! - minden a kutyabarát szálláshelyekről

Utazz kutyával! - minden a kutyabarát szálláshelyekről

2015. Augusztus 05. 16:38

Utazz kutyával! cím alatt új aloldalt indított a Magyar Turizmus Zrt. az itthon.hu keretein belül. Sokan szerenték magukkal vinni kedvencüket a nyári kirándulásokon, utazásokon is, azonban gyakran egy nagy probléma állja el az utat, miszerint nem szívesen fogadják a házikedvenceket a szálláshelyek. A "hova is menjünk kutyánkkal nyaralni" kérdéskör megoldódni látszik.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Rennett Stowe / Illusztráció 

Pozitív kezdeményezésbe kezdtek országos szinten a kutyagazdik számára. A pihenőidő megtervezése komoly logisztikai problémákat vet fel, ha kedvencünket kénytelenek vagyunk otthon hagyni már csak egy-két napra is. Ki fogja etetni, ki ad friss vizet a hőségben, ki fogja megsétáltatni a napokban? De így is hosszú még a problémalista. Az Utazz kutyával! című rovatban olyan cikkek, érdekességek, ajánlók, s főként a kutyabarát szálláshelyek adatbázisa érhetők el, amelyek mindenki számára hasznos információkat tartalmaznak. 

Sok fejfájós pillanattól menthet meg a kutyás szálláshelyek ajánlója, hiszen világossá válik az, hogy melyik helyeken lehet teljes a "család", hisz nem egy konfliktus adódott már abból, hogy a vendégek titokban vitték házi kedvencüket a szálláshelyre, miközben az határozottan tiltott tevékenység volt. 

"Természetesen gondoltunk a kétlábúak tökéletes nyaralására is" - olvasható a portálon. Vagyis olyan összetett ajánlatokat vázolnak fel, amelyek a gazdiknak és a négylábúaknak is okos választások lehetnek. 

Szerző: Gyeszát Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.