Hirdetés

Főoldal » Stílus, hobbi » Egy igazán precíz okosóra

Egy igazán precíz okosóra

2015. Január 30. 18:49

Nem minden technikai vívmány bír motiváló hatással, de vannak kifejezetten ötletes projektek, amelyek mindenképpen beindítanak egy új irányt, vagy továbbfejlesztenek egy meglévő vonalat. A Kairos okosóra termékei egy roppant mód elegáns és funkcionális viseletet ígérnek a leendő tulajdonosoknak. A mechanikus óra sokban különbözik a piaci konkurens gyártók produktumaitól, hiszen a márka olyan képsorokat is közölt, ahol bárki megtekintheti, hogy miből és hogyan épül fel az óra szerkezete. Hasonlót eddig aligha láthattunk!

Forrás: Kairos Watches

Az óra mechanikus mivolta mellett érintőképernyőt is kapott, sőt az újabb modelleken már egy, a szíjba épített képernyő is funkcionál. A termék életstílustól független viseletet ígér, bár első körben ránézésre is az üzleti szféra jelzőit mutatja, exkluzív megjelenése, és komolysága miatt. Az előrendelők már választhatnak a különböző árfekvésű termékek közül, a sima mechanikustól, az érintőképernyősökig, többféle lehetőséget kínálnak. 

A téma a legtöbb technológiai szaklapban feldolgozásra került, ami főként az ötlet újszerűségének is köszönhető. A videók alatt fellelhető kommentek remekül rámutatnak, hogy egy olyan okosóra kerül megvalósításra, ami azokat a jellemzőket hordozza magában, amit az emberek alapvetően elvárnának egy efféle terméktől a fogalom hallatán. 

 

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.