Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » 3000 dollár egy saját vállalkozásért, működő üzleti modell alapján

3000 dollár egy saját vállalkozásért, működő üzleti modell alapján

2015. Július 27. 17:41

A legtöbb esetben az emberek szkeptikusak egy bejáratott üzleti modell átvételével szemben. Vagyis, hogy egy adott összeggel lépnek be egy működő rendszerbe, ami majd aztán számukra is jövedelmező lehet. A probléma csak az, hogy a tényleges munkavégzés nem minden esetben lesz kifizetődő, aminek számos oka lehet. Viszont vannak azok a rendszerek, amelyek a beszálló összegért cserébe ellátnak a munkavégzéshez szükséges legtöbb eszközzel, amellyel bárki megkezdheti saját vállalkozását. 3000 dollárt kell az asztalra tenni ahhoz, hogy valaki a Wheelys rendszerébe állhasson.

Fotó: Indiegogo / Wheelys

A Wheelys már 24 országban értékesíti saját kávéját, teát, süteményt és csokoládét. A rendszerbe való belépéssel egy, a kávé elkészítéséhez mindennel felszerelt elektromos biciklit kapnak a vállalkozók, a szükséges betanulási mellékletekkel együtt. Az efajta értékesítés a nagy márkák hálózataival megy szembe, hiszen egy önerős eladási rendszerről beszélünk.

A jól működő hálózat kínálta vállalkozásötlet egy befektetési lehetőség, amely szintén nem jelent garanciát a pénzszerzés Eldorádójára, viszont jó alapként szolgál az induláshoz, tekintve, hogy egy vállalkozás gépesítése is több millió forintba kerülhet. Persze mielőtt valaki ebbe tenné a megtakarítását, még számtalan kérdés felmerül a háttérben, amit csak pénzügyi szakember tud megválaszolni. 

Az ötlet a kávé frissességén alapul, a baristák pedig a lehető legtöbbet elkövetik majd azért, hogy a minőség is felső kategóriás legyen. De mitől lesz garantált a frissesség? A Wheelys biciklik egy mozgó zöldházat húznak maguk után, amelyben a friss kávébabok teremnek. Ez nem csak a szemnek tetsző, de meglehetősen környezettudatos megoldás is.

Forrás: Wheelys Cafe

Ahogy maga a bicikli meghajtása is. A tetőbe épített napelemek hasznosítják a kellő energiát a mozgó "kávégyár" működéséhez. A szerkezet vízellátása is biztosított, így a mosogatás sem jelenthet gondot. Applikációk ellenőrzik a kávé hőfokát, és segítenek a megfelelő minőség előállításában. 

Szerző: Gy.Zsolt

 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.