Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » A biztonságos internetezést helyezték előtérbe a fejlesztők

A biztonságos internetezést helyezték előtérbe a fejlesztők

2015. Október 13. 16:47

Jelentős az online védelmi megoldások jelenléte az üzleti szférában, szoftverek és egyéb eszközök kerülnek a piacra - például hackertámadások elleni védelmet biztosítva. Az Indiegogo-n vezet sikeres kampányt a CUJO nevű eszköz, amit főként az előbb említett problémára pozícionáltak a fejlesztők.

Fotó: Indiegogo / CUJO 

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kap a téma a médiában is. Különböző vírusírtó programok keringenek a netes felületeken, amelyek a szolgáltatásaik közt változó feltételekkel - megfizetendő összeg ellenében vagy előfizetés keretén belül - figyelik a számítógépünkre való illetéktelen, jogosulatlan behatólókat.

Privát szféra

A CUJO egyfajta "kapu" szerepet tölt be eszközeink és az internet között, okostermék lévén a telefonunkra telepíthető applikációval kommunikál. Véd a vírusok ellen, blokkolja a hackerek támadásait, irányítja a védelmet, vizsgálja az eszközeinkre érkező adatokat - derül ki a produktum közösségi finanszírozással épülő oldaláról

Webkamerák, okostelefonok kamerái esnek áldozatául a hackereknek, a védelmi eszköz pedig segíthet visszanyerni a privát szférát, hogy ne kelljen félni az illetéktelen távoli szemlélődőktől. Életünk jelentős részét magához köti az online világ, legfontosabb személyes adatainkat, pénzügyi tranzakcióinkat tároljuk számítógépeinken.

Szerző: Gy.Zsolt 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.