Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Arnold Schwarzenegger idén februárban Budapestre látogat

Arnold Schwarzenegger idén februárban Budapestre látogat

2015. Január 21. 14:25

2015. február 22-én kerül megrendezésre a Siker-Nap rendezvény a Papp László Budapest Sportarénában. "Kiss-Török Gergely, a szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetőjének elmondása szerint Magyarországon korábban nem volt ilyen esemény, de biztosak abban, lesz igény arra, hogy igazán sikeres emberek mutassanak példát, elárulják sikerük titkát és az élet különböző területein mutassák be a sikerhez vezető utat" - olvasható a sajtóközleményben.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Eva Rinaldi

Az eseményre Arnold Schwarzenegger is ellátogat, aki motivációs előadást tart, majd később VIP találkozásra is sor kerül. Emellett a szervezők felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében ugyancsak osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről, motivációról valamint az érvényesülésről.

 

A rendezvény fővédnökségét Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő vállalta, aki egyben a Magyar Tehetségek Nagykövete. A védnöki posztot Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke fogadta el. A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.

 

Az esemény fő célja, hogy a résztvevők megismerjék a sikerhez vezető utat, hogyan ültessék át a tapasztalatokat a saját életükbe. A rendezvény sokszínűségét bizonyítja, hogy a vendégelőadók mögött más és más sikertörténet áll, ami az élet legkülönbözőbb irányaiba enged majd betekintést. 

 

Újságunk egy interjúval frissül hamarosan a téma kapcsán!

 

A részletes programról bővebben itt.

 

Szerző: Dohoczki Máté

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.