Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Egy remek magyar fejlesztés - iRBeacon

Egy remek magyar fejlesztés - iRBeacon

2015. Március 09. 17:37

Többször írtunk már innovatív ötletekről, különféle technológiai fejlesztésekről. Külön öröm magyar újságként magyar fejlesztésekről írni. Következő interjúelőzetes cikkünk is egy magyar találmányról szól, ami nem más, mint az iRBeacon.

Fotó: Indiegogo

Az Indiegogo közösségi finanszírozású oldalán bukkantunk a magyar fejlesztők ötletére, amely sikeres projektként zárult. Újfent egy okostermékről van szó, de ezen nem lepődünk meg, hisz a jövő az okos platformokra épül. A termék maga egy okos távirányító, amely Android, IOS, és Windows Phone (WP) rendszerű telefonokkal is kompatibilis, miután a működéséhez szükséges App a telefonra került.

Hogyan is működik? Egyszerűen. Az IRBeacon-t az irányítani kívánt felülethez helyezzük, s onnantól kezdve telefonunk által irányíthatjuk a berendezést. Legyen szó Blue-ray lejátszóról, hifi berendezésről, TV-ről, vagy akár egy fényképezőgépről, hasonló használati tárgyakat az irányításunk alá vehetünk, amit a produktum bemutató-videójában is láthatunk.

Forrás: iRBeacon

A termék előnyeit hosszan lehetne sorolni, mivel hátrányokat nem véltünk felfedezni azzal kapcsolatban. Kényelmes, nagy hatótávolságú, hangvezérléssel is irányítható, meglehetősen olcsó, megbízható szerkezet, amely hordozza magában az újszerűség által generált, „mindenképpen kipróbálom” jeligét.

A termék részletes működéséről, a mögötte felépülő üzletről és innovációról, Sulina Krisztiánnal és Kiss Péterrel készítünk interjút!

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.