Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Inspiráló irodai légkör - "Az Év Irodája" verseny

Inspiráló irodai légkör - "Az Év Irodája" verseny

2015. Április 01. 16:17

Egy inspiráló irodai légkör megteremtése kulcsfontosságú szerepet tölthet be a sikeres munkavégzés szempontjából. Az ingatlanpiac "Az Év Irodája" versenyén a szakma is értékeli az irodaházakat. Az iroda.hu által megszervezett versenyen idén is díjazásra kerültek különböző kategóriák győztesei, az esemény Díjátadó Gálája 2015. február 5-én ötödik alkalommal került megrendezésre.

Fotó: Bujnovszky Tamás / www.azevirodaja.hu /

A Díjátadó Gálán több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt, a szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki - olvasható a www.azevirodaja.hu által közzétett sajtóközleményben. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat. Az Év Irodája 2014 díját a Dentsu Aegis Network Hungary érdemelte ki.

Már régen is különböző kutatások folytak a megfelelő munkahelyi környezet megalapozásához. A munkapszichológia a dolgozó ember munkakörnyezetben folytatott tevékenységének pszichológia vonatkozásait is vizsgálja a hatékonyabb terméles és a dolgozó jóléte szempontjából. Ilyen gondolkodás mentén a megfelelő környzet, megfelelő minőségű, sikeresebb munkát eredményezhet.

Fotó: Bujnovszky Tamás / www.azevirodaja.hu /

Az innovatív belsőépítészeti megoldások külső szemlélőként is megalapozó hatást eredményeznek. A megjelenés fontossága az élet minden területére igaz, különösen a kommunikáció eredményessége szempontjából. Ily módon a cégek megjelenése is az üzleti élet egyfajta kommunikációs üzenete az emberek felé. Többnyire az első pillanatban véleményt alkotunk, az első blikkre levonjuk a következtetést, ha belépünk egy ismeretlen helyre. Ügyfélként és munkahelyi dolgozóként is kellemes légkört, modern megjelenést, letisztultságot várunk egy irodától. Több ok áll a háttérben - bizalom, profizmus, pénzügyi kérdések, inspiráló gondolkodás. 

Fotó: Bujnovszky Tamás / www.azevirodaja.hu /

A fotók a Dentsu Aegis Network Hungary belsőépítészeti megoldásait mutatják be.

 

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.