Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Írni bárhol és bármire, virtuális szöveget hagyni egy kávézó asztalán

Írni bárhol és bármire, virtuális szöveget hagyni egy kávézó asztalán

2015. Június 02. 17:14

Komoly mérnöki tapasztalat áll a Phree névre keresztelt találmány mögött. Kezünkbe fogunk egy tollat, és korlátlanul írhatunk, rajzolhatunk vele bárhol, "bármit papírként használva", minden maradandó károkozás nélkül. Egy okosszerkezetről beszélünk, mely bármilyen Bluetooth kapcsolattal működő termékkel kompatibilis. Így írásunk akár okosmobilunk képernyőjén is megjelenhet, vagy minden gond nélkül már a tollunkról is továbbküldhetjük azt üzenetként. 

Forrás: Kickstarter / Phree

Az élet számtalan területén jelenthet hasznos megoldást a Phree. Üzletembereknek, mérnököknek, irodai dolgozóknak, különféle hobbi célokra és egyedi, személyes mindennapi felhasználásra is alternatívát nyújt. Gyermekek kezébe, hogy ne zsírkrétától és festéktől legyen színes a nappali fala, hanem a televízió képernyője jelentse a játékfelületet és a megrajzolt mű megjelentető felületét.

Egy apró szeletet hoz vissza a kézzel írt levél múló hagyományából. Sokszor hallani: "hol van már a kézzel írt üzenetek varázsa", "elveszett a levelek kézzel való megírásának élvezeti értéke". A virtuális írásmód visszahozza ezt, kézzel írt üzenetek jelenítődnek meg a képernyőkön.

A piaci igényeket tekintve az okostollnak is illeszkednie kell az elvárásokhoz. Hiába működőképes egy ötlet, ha ízléstelen küllemmel mutatkozik be. A Phree modern, gondolkodás nélkül vennénk elő a belső zsebből nyilvános közegben is. Letisztult forma, minimál stílussal ötvözve. 

Az apró érintőkijelzőn a legfontosabb ikonok kapnak helyet. Ilyen a bejövő hívás kijelzése, mivel a Phree képes headseat-ként is funkcionálni a beépített mikrofon segítségével. Megjeleníti a bejövő üzeneteket, amire könnyűszerrel válaszolhatunk, egyéb külső segítség nélkül. Válaszunk szövegét egy elénk kerülő alkalmatosságra írjuk, majd érintéssel továbbítjuk.

Forrás: Kickstarter 

A produktum óriási sikert könyvelhet el magának közösségi finanszírozás által. A korai előrendelők 2016-ban vehetik át az első példányokat, 128 dollár ellenében. Az ár nagyságának kérdése már személyfüggő, azonban ez sem rúg a hasonló kiegészítő termékek piaci árazása fölé.

Szerző: Gy.Zsolt 

 

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.