Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Magyar startup vállalkozásoknak hirdettek versenyt

Magyar startup vállalkozásoknak hirdettek versenyt

2015. Augusztus 21. 14:55

Startup vállalkozásoknak hirdetett versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége, a "BE SMART" elnevezésű megmérettetés legjobbjai Tel-Avivban, a Digital Life Design (DLD) Innovációs Fesztiválon mutatkozhatnak be, írja az MTI.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Jared Scheel / Illusztráció 

Kitétel, hogy olyan innovatív feltörökvő vállalkozások jelentkezhetnek, akik már a piacra lépés fázisán túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás első fordulójában a jelentkezőknek egy magyar-angol nyelvű pályázatot kell elkészíteniük, a második fordulóba jutottaknak pedig néhány perces angol előadásban kell bemutatniuk a vállalkozásukat.
A jelentkezési lap a www.bvk.hu honlapon érhető el, a pályázatok benyújtásának határideje augusztus 26., éjfél.

A zsűri által kiválasztott három legígéretesebb startup egy-egy képviselője a DLD Innovációs Fesztiválon lehetőséget kap arra, hogy befektetőknek és szakértőknek mutathassa be innovatív vállalkozását, továbbá személyes találkozókon vehet részt, és térítésmentesen ellátogathat a fesztivál összes, csak regisztrációhoz kötött programjára is.

A közalapítvány közleménye szerint a fesztiválon, amelynek Tel-Aviv idén ötödik alkalommal ad otthont, több száz startup vállalkozás, kockázati befektető és vezető multinacionális high-tech vállalat is részt vesz.

A startup vállalkozások legnagyobb internetes gyűjtőpontjai a Kickstarter, vagy az Indiegogo. Mint, ahogy korábban megírtuk, több alkalommal is születtek sikeres magyar találmányok a nemzetközi színtéren is. 

Forrás: MTI

Szerző: Gy.Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.