Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Meggyőző, ízléses kivitelezés - megkóstolnánk a ROK kávét

Meggyőző, ízléses kivitelezés - megkóstolnánk a ROK kávét

2015. Március 21. 11:29

Ígéretesnek mutatkozik az az Indiegogo-projekt, ami több, mint 280 ezer dollárt gyűjtött össze közösségi finanszírozás által. A kávédarálokat mindenki ismeri valamilyen módon - többnyire hangosak, sokáig tart egy-egy őrlési folyamat. Aztán jön a ROK Coffee Grinder-projekt megálmodója, Patrick Hunt, aki egészen más alapokra helyezi ezen tapasztalatokat. 

Fotó: Indiegogo

Kellemes a szemnek, esztétikus kivitelezés jellemzi a ROK kávédarálót. Első ránézésre egy masszív, fényes fémszerkezetet látunk, ami szépen mutatna egy minimál stílusban berendezett lakásban, noha természetesen minden háztartás kelléke lehet. Jellegénél fogva a modern ízlésvilágot ragadja meg, nagy hangsúlyt fektetve a design fontosságára.

Funkcióját tekintve, egy kézi, manuális kávédarálásról beszélünk. Az őrlési folyamat meglehetősen halk, hisz míg egy kézi fúró hangja a 120 decibelt is eléri, addig a ROK daráló csupán 75 decibelt üt meg. A hagyományos darálók pedig 95 decibel körül mozognak - látható a projekt Indiegogo oldalán a grafikonon, s a termékről készült bemutató videóban

A fejlesztők a kávészemek finom őrlésére hívják fel a figyelmet, miszerint kevés fordulatszámmal is remek minőségű kávét darál a szerkezet, egy dupla eszpresszó mennyiségében.

Az innovatív ötlet mellett szól a projekt háttértartalma, vagyis egy újabb sikeres termékkel bővül a kávéfogyasztás trendje, így a kísérletezni vágyók számára, s a különlegességeket keresőknek új perspektívákat nyújthat a ROK. 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.