Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Mikrohullámozható jegyzetfüzet - érkezik a digitalizálható Rocketbook

Mikrohullámozható jegyzetfüzet - érkezik a digitalizálható Rocketbook

2015. Április 23. 15:42

Sokan ragaszkodnak a tollal történő hagyományos, papíralapú íráshoz. Azonban gyakran szükséges lehet a jegyzeteket digitalizálni is, megelőzendő annak elvesztését, károsodását. A Rocketbook ezeket a piaci igényeket hordozza magában egy merőben újszerű megoldással, s tekintve a rá való hatalmas érdeklődést, már most a sikertörténetek közé állhat.

Fotó: IndieGoGo / Rocketbook / 

A Rocketbook-rendszer egy speciális jegyzetfüzet/jegyzetkönyv és a hozzá tartozó telefonos applikáció. Kényelmes írást, s egyszerű digitalizálást mutat be az innovatív produktum videója. Ez még önmagában nem nagy mutatvány, hiszen egy szkenner is alkalmas a digitalizálásra. A titok az okostelefonnal való kapcsolattartásban rejlik. Telefonunkat a Rocketbook fölé emeljük, és egy digitális lenyomat készül jegyzetünkről, remek minőségben. A telefonra kerülő jegyzetek felhő-alapú adattárolással őrzödnek meg.

Fotó: IndieGoGo / Rocketbook /

A Rocketbook használhatósága mellett szól az a lehetőség, amellyel rövid idő alatt megújíthatjuk és felfrissíthetjük a lapokat. 30 másodpercre kell a mikrohullámú sütőbe helyezni, és kivételkor gyakorlatilag egy új Rocektbook kerül a felhasználója kezébe. A mikrohullámok által törlődik a papírra került jegyzet. A polipropilén anyagfelhasználás, és a mikrohullám-biztos kötés egyaránt biztonságos kivitelezést jelent. A fejlesztők több méretben is bemutatták a jegyzetfüzetet. Ily módon létezik a szabvány-méretű 27,94 cm magas és 21,59 cm széles Rocketbook, valamint az adminisztratív-jellegű 21,08 cm magas és 14,73 cm széles változat is.

Forrás: IndieGoGo Videos

A javasolt felhasználási terület rendkívül tág, annyi bizonyos, hogy az üzleti élet egy funkcionális szegmenssel bővül a Rocketbook által. Tervezőknek, hallgatóknak, építészmérnököknek, vállalkozóknak, különféle kreatív munkát végző embereknek hasznos termékként definiálták a Rocketbook-ot. A piaci igények a számok terén is megmutatkoznak. A projekt Indiegogo oldalán ezidáig közel 600 ezer dollárt gyűjtöttek közösségi finanszírozás által. 

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.