Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Ön hányszor pörgetné meg naponta, ha az asztalán lenne?

Ön hányszor pörgetné meg naponta, ha az asztalán lenne?

2016. Január 06. 18:08

Ugyanis van benne egy jó értelemben vett "kényszerérzet", mint ahogy a Rubik-kockánál is, ha kézbe vesszük. A ForeverSpin megalkotói gyakorlatilag egy kifejezetten ízléses köntösbe öltöztették fel a pörgettyűt, a végeredmény pedig önmagáért beszél. Természetesen tarol a projekt a közösségi pénzgyűjtésben.

Fotó: Kickstarter / ForeverSpin

A ForeverSpin hasonló a búgócsigához, de itt vertikális mozgatás helyett horizontális mozdulattal indítjuk a pörgettyűt, ami forog is szépen, hiszen számítógépes rendszernek köszönhető a megmunkálás pontossága.

A minőségi fémből készülő termék már több mint 70 országot meghódított, mégis, hogy lehet ebben ekkora üzlet?

Egész egyszerűen: ízléses, letisztult dizájnnal, jó marketinggel, ami a megfelelő célközönséghez pozícionálja a terméket, akik jelen esetben a gyerekek helyett a felnőttek korosztálya. A most népszerű közösségi finanszírozásban futó projektek döntő hányadát a dizájn adja el.

A pörgettyű inspirál, kikapcsol egy pillanatra a munka monotonitásából, ezért íróasztalok releváns dísze lehet. És nem utolsó sorban ajándékként is megállja a helyét, a kanadai produktum a titániumtól kezdve még aranybevonattal is megrendelhető.

Szerző: Gy.Zsolt

 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.