Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » "Önmagad energiája"

"Önmagad energiája"

2015. Február 06. 19:03

Több minden is szemléletesen rámutathat arra, hogy egy új ötlet be fog kerülni a sikertörténetek közé. Főleg akkor, ha a fejlesztésekhez szükséges pénzt, valamelyik közösségi finanszírozású oldalon gyűjtik össze, hiszen az adott projektre összegyűlő anyagi forrás jól jelzi a leendő piaci igényeket. Az „Ampy” névre hallgató fejlesztés minden téren remek ötlet, és háromszorosan teljesítette túl a kitűzött anyagi lépcsőt a Kickstarter-en.

Fotó: Flickr / Creative Commons / 

A kis gép egyfajta transzformátorként működik, ami a mozgásból nyert energiát alakítja át elektromos energiává. Ezáltal megsokszorozódnak a lehetőségek annak tekintetében, hogy igazán „mobillá” tehesse magát az ember, hiszen például egy szabadban való kocogás során is tölthetjük saját telefonunkat, minden különösebb erőlködés nélkül. Tulajdonképpen egy kisebb erőművet hordhat bárki a táskájában, vagy éppen magára csatolva, s eltűnnek a szótárunkból a következő mondatok: „jaj ne, csak még egy percig bírja”, „mindjárt lemerülök, pedig most fontos dolgom is lenne”.

 Forrás: Ampy

Egy többszörösen összetett üzleti ötletről van szó, amely pozitívan hat a mögöttes gondolkodásra is, hiszen mozgásra ösztönöz, kivisz a szabadba. Divatos formát ölt a különböző magunkra csatolható szíjakkal, amely testmozgás közben is igényes kiegészítő lehet.

 

Henry Ford amerikai üzletember egyik idézete szerint: „Szegényes az a vállalkozás, amely csak pénzt keres és semmi mást nem kap”. A mondatnak ezer értelmezése lehet, de abban itt helytálló, hogy a fenti termék mögött igazi eszme van, s ez nem csak pénzt fog hozni, hanem a megérdemelt figyelmet, és pozitív visszajelzéseket egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy a zseberőmű további hasznos fejlesztési vonalakat nyithat meg a jövőt illetően.

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.